Wat is Turkesterone?

door | 28 juli 2021 | Blog

Breder worden, je training naar een hoger niveau tillen? Maak kennis met Turkesterone! Dit is een ecdysteroïde, oftewel een natuurlijke sterool die een anabole werking heeft bij mensen. Dat komt omdat het de aanmaak van proteïnes in hart, lever en nieren stimuleert. Een ideaal natuurlijk middel om sportresultaten te verbeteren, op een legale manier uiteraard. Turkesterone wordt gewonnen uit de Ajuga Turkestanica plant en is verkrijgbaar als voedingssupplement.

Turkesterone betekenis: een natuurlijk én veilig extract met een anabole werking, dat verkrijgbaar is als supplement om breder te worden en sportdoelen te behalen.

Ajuga Turkestanica extract

Ajuga plant is een unieke plant die vol zit met edysteroïden, waaronder Turkesterone en Ecdysterone. Het extract van de Ajuga werd jaren geleden al gebruikt in de Oosterse traditionele geneeskunde. Ondertussen heeft het ook in de Westelijke wereld aan bekendheid gewonnen. Niet om de genezende werking, maar als natuurlijke vervanger van anabolen. Het bevordert de spiergroei.

Turkesterone als veilig alternatief van steroïden

Vergeet gevaarlijke anabolen, want Turkesterone is hét veilige alternatief. Het is namelijk een 100% plantaardig en natuurlijk product. Inname hiervan zorgt voor betere lichaamscontouren en spierversteviging. Grote kans dat je het al eens gehad hebt. Het zit namelijk ook in bepaalde voedingsmiddelen zoals spinazie. Word jij de Popeye van de gym?

Wanneer je Turkesterone supplementen inneemt dan is de concentratie van het extract verhoogd. Dat betekent sneller resultaat, zonder synthetische en verboden steroïden te hoeven gebruiken waarbij je kans hebt op negatieve bijwerkingen.

Sneller spiermassa opbouwen

Turkesterone / Ajuga Turkestanica extract wordt niet voor niets veel door bodybuilders gebruikt. Er zijn verschillende fitness merken die het verkopen in de vorm van capsules en poeder. Het product wordt steeds populairder en wint aan bekendheid. Wil jij sneller spieren kweken op een gezonde en natuurlijke manier? We hebben een overzicht gemaakt van de aanbieders van Turkesterone.

Turkesterone capsules en poeders

Ajuga Turkestanica extracten zoals Turkesterone worden in verschillende vormen op de markt gebracht. Zo zijn er Turkesterone capsules die je meerdere keren per dag inneemt. Je volgt dit bijvoorbeeld als kuur van minimaal vier weken en kijkt hoe het lichaam reageert. Daarna las je een rustpauze in en start je na twee weken indien gewenst de kuur weer op.

Ook is er Turkesterone poeder verkrijgbaar. Ideaal om te vermengen met water of vruchtensap, net zoals je een eiwit shake zou nemen. Ook kun je het door voedsel als yoghurt of kwark mengen. Dit wordt vaak genomen als post workout supplement en wordt ook gedurende een bepaalde periode van een aantal weken ingenomen.

Bij het gebruik van Turkesterone supplementen is het belangrijk om de gebruiksaanwijzing te lezen, omdat de concentratie per supplement verschilt. Gebruik je andere medicijnen, heb je gezondheidsklachten of ben je zwanger? Dan raden we je aan om vóór gebruik altijd even een arts te raadplegen.

Turkesterone supplementen combineren met eiwitten

Wanneer je spiermassa wilt opbouwen is het belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Een eiwitrijk voedingsschema zorgt voor stimulatie van spierherstel, waardoor je sneller het sterke lichaam krijgt waar je naartoe aan het werken bent. Met Turkesterone behaal je je doelen!

Online Turkesterone kopen

Turkesterone.nl is een onafhankelijke website die informatie over het supplement geeft en aanbieders van Turkesterone vergelijkt. We geloven in het product en de voordelen van dit veilige supplement. Neem eens een kijkje tussen de verschillende producten en kijk welk innameschema en welke vorm van voedingssupplementen het beste bij je past.

Gerelateerde artikelen

De bijwerkingen van Turkesterone

De bijwerkingen van Turkesterone

Bij het woord bijwerkingen denken we vaak aan iets negatiefs, maar bij Turkesterone is het tegendeel waar. Dit natuurlijk extract dat wordt gewonnen uit de Ajuga Turkestanica plant heeft een natuurlijke anabole werking, zodat je sneller breed wordt. Wil je dus sterker...

De voordelen van Turkesterone

De voordelen van Turkesterone

Turkesterone is een natuurlijk extract met een veilige, anabole werking. Het wordt gewonnen uit de Ajuga Turkestanica plant en werd vroeger in de Oosterse wereld al gebruikt als geneesmiddel. Tegenwoordig worden Turkesterone supplementen vooral gebruikt door...