HTLT Turk Builder Turkesterone

Dé onafhankelijke en informatieve website over Turkesterone
HTLT turk builder turkesterone

HTLT Turk Builder Turkesterone

N
60 capsules Turkesterone
N
500 mg Ajuga Turkestancia Extract
N
Met vit. E voor snel herstel

Dit product is ideaal als je doel is:

Wil je meer spiermassa of een perfect gevormd, strak lichaam? Dit product is een aanvulling op jouw training en ondersteunt de opbouw en instandhouding van spiermassa.

vanaf € 29,99

Harder Than Last Time

Als echte gym rat heb je natuurlijk maar één doel: harder trainen dan de vorige keer! Dat is precies waar het om draait bij het merk ‘Harder Than Last Time’ (afgekort HTLT), opgericht door Greg Doucette, een grote naam in de fitness industrie. En nu komt HTLT met zijn eigen Turkesterone capsules: Turk Builder. Dankzij deze bad boys zal het je zeker lukken om vandaag harder te gaan dan gisteren. Waar wacht je nog op?

Houd je gewicht op peil

Het is een vergissing om alle supplementen over één kam te scheren. Deze HTLT Turk Builder Turkesterone capsules zijn namelijk volledig anders dan anabole steroïden. Ze werken op een andere manier die veel minder risico’s met zich meebrengt. Van Turkesterone weten we dat het een positief effect heeft op je metabolisme, waardoor je makkelijker je gewicht op peil houdt en vetcellen zal verliezen.

HTLT Turk Builder eigenschappen

Het fijne aan de Turkesterone capsules van HTLT is dat deze nog een aantal andere bestanddelen bevatten die ook een hoop goeds voor je doen! Zo zit er in elke capsule 200 mg ashwagandha. Dit supplement verlaagt significant jouw cortisol niveaus, waardoor je lichaam beter in staat in om meer testosteron en ook meer spiermassa aan te maken. Daarnaast zit er in iedere capsule zo’n 20 mg vitamine E, wat je spieren aanzienlijk helpt om te herstellen na een work-out. Win win!

Voordelen

  • 500 mg Turkestancia Extract
  • Verhoogt testosteron aanmaak
  • Verrijkt met vitamine E
  • Aanbevolen door fitness experts

Gebruik en dosering

Vrouwen kunnen beginnen met het innemen van 1 tot 2 capsules per dag. Mannen kunnen starten met 2 tot 3 capsules per dag. Je kunt het aantal dagelijkse capsules opbouwen totdat je het gewenste resultaat bereikt. We raden je aan om niet meer dan 6 capsules per dag te nemen.