Chaos Crew Turkesterone

Dé onafhankelijke en informatieve website over Turkesterone
chaos crew turkesterone

Chaos Crew Turkesterone

N
60 capsules Turkesterone
N

500 mg Turkesterone per capsule

N

10% Ajuga Turkestanica extract

Dit product is ideaal als je doel is:

Is het jouw doel om sneller meer spiermassa op te bouwen en echt breed te worden? Wil je daarnaast ook een kortere hersteltijd na je workouts? Dan is Chaos Crew Turkesterone echt iets om uit te proberen.

vanaf € 29,99

 

Breng je workout naar het hoogste niveau met turkesterone!

Turkesterone is op dit moment ongekend populair in de bodybuilding en fitness wereld. Vandaar dat het sportmerk Chaos Crew deze turkesterone capsules heeft uitgebracht. Deze variant beschikt over een van de hoogste doseringen die je zal vinden op de huidige markt. De Chaos Crew Turkesterone capsules zijn gestandaardiseerd op 10% Turkesterone, waarbij elke capsule maar liefst 500 mg aan actieve ingrediënten bevat.

Waarom kiezen voor Chaos Crew Turkesterone?

Turkesterone is een zogeheten ecdysteroïde, oftewel een hormonale steroid die gevonden wordt in planten. Dat betekent dat het een volledig natuurlijk en veilig product is. Turkesterone is niet zoals testosteron, dat zich vastbindt aan androgeenreceptoren in het lichaam. Daardoor veroorzaakt het niet de vervelende bijwerkingen die bekend zijn van steroïden. Van alle ecdysteroïden die er zijn, lijkt het erop dat turkesterone de meeste anabole eigenschappen heeft. Dat betekent dat dit ingrediënt het beste is in het stimuleren van spiergroei en in het bevorderen van herstel. Zonder bijwerkingen!

Wat merk je aan Chaos Crew Turkesterone

Als je een tijdje de Chaos Crew Turkesterone capsules gebruikt, zul je gaan merken dat je in veel kortere tijd ineens meer spiermassa kunt opbouwen met je workouts! Dat komt omdat turkesterone de aanmaak van eiwitten in je lichaam flink stimuleert. Jouw droomlichaam is dus sneller gerealiseerd dan je had gedacht! Maar snellere spieropbouw is niet het enige voordeel. Ook je conditie en sportprestaties in het algemeen zullen profiteren van jouw dagelijkse dosis turkesterone. Dat heeft ermee te maken dat je glycogeenvoorraad omhooggaat. Je spieren worden daardoor minder snel moe.

Voordelen

  • Hoge kwaliteit Turkesterone
  • Spiermassa groeit sneller
  • Sneller spierherstel na workout
  • Geen bijwerkingen

Gebruik en dosering

Het advies is om twee capsules Chaos Crew Turkesterone per dag in te nemen en dan bij voorkeur tijdens een maaltijd.