Turkesterone Noomadic Herbals

Dé onafhankelijke en informatieve website over Turkesterone
Turkesterone Noomadic Herbals

Turkesterone Noomadic Herbals

N

60 Turkesterone capsules

N

500 mg Turkesterone per capsule

N

Natuurlijk product

Dit product is ideaal als je doel is:

Grote hoeveelheid spiermassa opbouwen en je spierkracht een flinke boost geven zodat je meer kunt liften in de gym.

vanaf € 29,99

Turkesterone: iets voor jou?

Je hebt, als echte fitness fanaat, vast wel eens van ‘Turkesterone’ gehoord. Maar wat is turkesterone precies? Turkesterone is een stofje dat gewonnen wordt uit de Ajuga Turkestanica plant. Dat stofje heeft officieel een ecdysteroïde. En ecdysteroïden zijn steroïde hormonen die bepaalde effecten kunnen hebben op het menselijk lichaam. Het bijzondere aan turkesterone is dat het een ecdysteroïde is die wordt gewonnen uit een plant. Daarom is turkesterone ook geschikt voor vegetariërs. Wat ecdysteroïden doen in je lichaam is het bevorderen van spiergroei en kracht. Dat moet jou wel aanspreken!

De pluspunten van Turkesterone

Als we kijken naar de onderzoeksresultaten, worden we ontzettend blij van turkesterone. Hieruit blijkt namelijk dat het gebruik van turkesterone veel voordelen heeft. Het belangrijkste voordeel van turkesterone is dat het een krachtig spier opbouw supplement is. Er zijn niet veel natuurlijke supplementen die effectief spieren kunnen bouwen. Dat is wat turkesterone zo uniek maakt. Een ander groot voordeel van Noomadic Herbals Turkesterone is dat het zorgt voor sneller herstel van je spieren. Echte gym rats weten hoe belangrijk herstel is voor je prestaties. Dankzij turkesterone zal je in staat zijn om sneller weer te kunnen knallen.

Meer spierkracht dankzij Noomadic Herbals Turkesterone

Wat we daarnaast ook weten van de capsules van Noomadic Herbals Turkesterone is dat ze een significante bijdrage leveren een het vergroten van je spierkracht. Als je begint met het innemen van turkesterone capsules, kun je verwachten dat je geleidelijk aan steeds meer en meer zal kunnen liften. Zelfs als je al een tijdje vastzit op een plateau. Zo komt het regelmatig voor dat turkesterone gebruikers in korte tijd 10 tot 15 kilo meer kunnen liften. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je daarnaast gezond blijft eten en goed blijft trainen.

Voordelen

  • Natuurlijke spieropbouwer
  • Bevordert je uithoudingsvermogen
  • Zorgt voor meer spierkracht
  • Geschikt voor vegetariërs

Gebruik en dosering

Het advies is om dagelijks 1 capsule Nomadic Herbals Turkesterone te gebruiken, oftewel 500 mg per dag. Doe dit het liefst met een glas water en tijdens een maaltijd.