German Pharma Turkesterone

Dé onafhankelijke en informatieve website over Turkesterone

German Pharma Turkesterone

N
60 capsules Turkesterone
N
250 mg Turkesterone per capsule
N

Beste kwaliteit ingrediënten, uitvoerig getest

Dit product is ideaal als je doel is:

Wil je meer spiermassa of een perfect gevormd, strak lichaam? Dit product is een aanvulling op jouw training en ondersteunt de opbouw en instandhouding van spiermassa.

vanaf € 29,99

Natuurlijk supplement

German Pharma Turkesterone is een krachtig, maar toch volledig natuurlijk supplement dat zorgt voor veel voordelen, zonder vervelende bijeffecten. Verbeter met gemak je spier/vet ratio terwijl je ook nog zorgt voor een beter uithoudingsvermogen en cognitie dankzij de capsules van German Pharma Turkesterone.

Geen last van bijwerkingen

Misschien zit je er al een tijdje aan te denken om te beginnen met een supplement om je te helpen je spiermassa te vergroten. Maar je hebt geen zin in vervelende bijwerkingen. Goed nieuws! German Pharma Turkesterone is volledig vrij van bijwerkingen. Het zorgt niet alleen voor meer kracht en het opbouwen van spiermassa, maar ook voor een verhoging van de natuurlijke testosteron niveaus, waardoor het onder andere je vetpercentage verlaagt en je libido juist verhoogt. Daarnaast zorgt turkesterone voor een boost voor je immuunsysteem. Mooi meegenomen!

Waarom kiezen voor German Pharma Turkesterone?

Tegenwoordig zijn er steeds meer merken die het populaire supplement Turkesterone aanbieden. Wees echter voorzichtig met wat je in je lichaam stopt. German Pharma is een gerespecteerde naam in de supplementen- en fitnessindustrie. De ingrediënten die zij gebruiken voor de Turkesterone capsules is van de hoogste kwaliteit en zijn onderworpen aan uitvoerige laboratorium testen, om jouw ervaring als gebruiker te optimaliseren. Zo weet je zeker dat jij de beste kwaliteit Turkesterone capsules binnenkrijgt.

Voordelen

  • 70% puur Turkesterone
  • Verhoogde spiergroei
  • Snellere hersteltijd
  • Productievere slaap

Gebruik en dosering

We raden je aan om 2 capsules van 500 mg German Pharma Turkesterone per dag te nemen, tijdens een maaltijd. Dit komt neer op 500 mg per dag. Neem de capsules minimaal 30 dagen achter elkaar in.