Turkesterone Plus Gymnatural

Dé onafhankelijke en informatieve website over Turkesterone
turkesterone gymnatural

Turkesterone Plus Gymnatural

N
60 capsules Turkesterone
N

500 mg Turkesterone per capsule

N

Optimale opname door het lichaam

Dit product is ideaal als je doel is:

Is het jouw doel om je spiermassa (snel) te laten groeien? Dan is het, naast je training, handig om deze Turkesterone Plus van Gymnatural te gebruiken. Vooral voor krachtsporters.

vanaf € 29,99

Wat is er zo bijzonder aan Turkesterone Plus?

Het verpletterende effect van Turkesterone kende je misschien al. Maar het kan natuurlijk altijd nog beter. Ziedaar Turkesterone Plus! Deze grote, gespierde broer van Turkesterone bevat 10% pure Turkesterone, wat het maximale percentage is dat mogelijk is. Dankzij deze super hoge hoeveelheid Turkesterone, leidt Turkesterone Plus tot nog indrukwekkendere resultaten. Zoals je misschien al weet helpt Turkesterone bij de spiergroei. Door te kiezen voor Turkesterone Plus van Gymnatural zal je die effecten nog sneller gaan zien.

Een dubbel zo sterk effect

Turkesterone Plus van Gymnatural is dus extra effectief dankzij het hoge percentage Turkesterone. Maar er is meer! De capsules bevatten daarnaast ook nog het Hydroxypropyl Beta Cyclodextrine extract. Klopt, een hele mond vol. Dit ingrediënt leidt ertoe dat de krachtige Turkesterone nog beter in je lichaam wordt opgenomen. Hierdoor werkt Turkesterone Plus nog effectiever en nog sneller bij het behalen van je doelen.

De werking van Turkesterone Plus van Gymnatural

Als je droomt van meer spiermassa, dan kan Turkesterone Plus van Gymnatural je net dat zetje geven dat je nodig hebt, naast je intensieve training. Het effectieve bestanddeel Turkesterone is namelijk een natuurlijk supplement dat bijdraagt aan de eiwitsynthese in het lichaam. Dit proces zorgt er weer voor dat je spiergroei gestimuleerd wordt. In tegenstelling tot onnatuurlijke anabolen levert het gebruik van Turkesterone geen schadelijke bijwerkingen op.

Voordelen

  • Hoog Turkesterone percentage van 10%
  • Toegevoegd bestanddeel voor nog betere opname van Turkesterone
  • Snellere spiergroei en spierherstel
  • Getest op de afwezigheid van schadelijke stoffen

Gebruik en dosering

De aangeraden hoeveelheid Turkesterone Plus Gymnatural is twee capsules per dag. Het is verstandig om dit tijdens de maaltijd of vlak daarna te doen om eventuele klachten van misselijkheid te voorkomen.