Double Wood Supplements Turkesterone

Dé onafhankelijke en informatieve website over Turkesterone
double wood turkesterone

Double Wood Supplements Turkesterone

N

120 Turkesterone capsules

N

500 mg premium Turkesterone

N

Bevordert testosteron aanmaak

Dit product is ideaal als je doel is:

Als je doel is om in korte tijd je spiermassa flink te laten groeien en daarnaast ook je conditie te verbeteren en je sportprestaties een boost te geven, dan is Double Wood Supplements Turkesterone echt iets voor jou

vanaf € 29,99

Wat is Turkesterone precies?

Je vraagt je misschien af: wat is turkesterone eigenlijk? Turkesterone is een extract dat gewonnen wordt uit de Ajuga Turkestancia plant. Dit plantje groeit in bepaalde delen van Azië en lijkt een beetje op een distel. Het bijzondere aan Turkesterone is dat het een hoog gedoseerde ecdysterone is. Dat is een stof die qua chemische samenstelling erg lijkt op anabolen. Ze hebben ook vergelijkbare effecten als anabolen, namelijk dat je spiermassa erdoor toeneemt. Het belangrijke verschil met anabolen is echter dat turkesterone volledig natuurlijk is en geen vervelende bijwerkingen veroorzaakt. Dit is bij anabolen helaas wel vaak het geval.

Snel meer spiermassa, zonder vervelende bijwerkingen

Wanneer je Double Wood Supplements Turkesterone inneemt, zal dit de aanmaak van mannelijke hormonen vergroten. Hierbij kun je denken aan hogere testosteron niveaus, wat betekent: sneller spiermassa opbouwen, sneller spierherstel na een pittige work out en een algeheel betere conditie. Er zijn zelfs bronnen die beweren dat het innemen van turkesterone zou bijdragen aan de gezondheid van je lever.

Double Wood Supplements Turkesterone: ervaringen

Turkesterone wordt de laatste tijd steeds populairder bij fitness fanaten en bodybuilders. Daarom komen er ook steeds meer merken die Turkesterone capsules aanbieden. De ervaringen met Double Wood Supplements Turkesterone zijn vrijwel allemaal zeer positief. Gebruikers van Double Wood Supplements Turkesterone geven aan dat zij binnen een week na het eerste gebruik al 20 kg meer konden liften en ook waren afgevallen zonder hun voedingspatroon te veranderen.

Voordelen

  • Bevordert aanmaak van testosteron
  • Zorgt voor sneller spierherstel
  • Geproduceerd in de V.S. onder strikte veiligheidscodes
  • Meer spiergroei in kortere tijd

Gebruik en dosering

We raden je aan om per dag 1 tot 2 capsules Double Wood Supplements Turkesterone in te nemen. Dat komt neer op 500 tot 1000 mg Turkesterone per dag. Neem dit bij voorkeur in tijdens een maaltijd. Neem in ieder geval niet meer dan 4 capsules (2000 mg) per dag.