XXL Nutrition Turkesterone

Dé onafhankelijke en informatieve website over Turkesterone
turkesterone xxl nutrition

XXL Nutrition Turkesterone

N
60 capsules Turkesterone
N

500mg Turkesterone complex per capsule

N

Geschikt voor vegetariërs & veganisten

Dit product is ideaal als je doel is:

Wil je op een snelle en gezonde manier meer spiermassa creëren? XXL Nutrition biedt een aanvulling op je training en zorgt voor een strakker lichaam door de anabole werking. Dit natuurlijke product is veilig in gebruik.

vanaf € 29,95

Vegan Turkesterone supplement

XXL Nutrition bevat een hoge dosis (500 mg) Ajuga Turkestanica Extract per capsule, met liefst 50 mg pure Turkesterone. Het bevat naast één ingrediënt om de capsulevorm te krijgen, geen enkele andere toevoegingen. De inhoud van de capsule is 100% natuurlijk en daarom ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Neem één tot enkele capsules per dag in om op een veilige manier de spiergroei te boosten.

Vrij van bijwerkingen

Turkesterone van XXL Nutrition is vrij van bijwerkingen. De capsules zorgen voor een verhoging van de eiwitsynthese door receptoren in de spieren te stimuleren. Hiermee til je je workout naar een hoger niveau, zonder je testosteron niveau te beïnvloeden. XXL Nutrition Turkesterone is daarom veilig in gebruik.

Waarom kiezen voor XXL Nutrition Turkesterone?

Deze Turkesterone capsules van XXL Nutrition behoren tot de meest geconcentreerde Turkesterone supplementen op de markt. En dan zijn ze ook nog eens vegan! Doordat de inhoud volledig uit natuurlijke Ajuga Turkestanica Extract bestaat, hoef je niet bang te zijn dat je onveilige ingrediënten binnenkrijgt.

De dosis bepaal je zelf, afhankelijk van je doelen. Zo neem je tijdens of na de maaltijd 1 tot 3 capsules in met drank. Ze zijn gemakkelijk te slikken en zorgen voor het gewenste effect. Je ervaart vollere en hardere spieren. Als je graag breder wilt worden zijn deze supplementen een goede keuze, omdat ze bijdragen aan het sneller behalen van je goals.

Door de werking op de spieren herstel je ook sneller van een intensieve training, zonder dat je last krijgt van bijwerkingen. Zo ben je weer klaar voor een nieuwe ronde en heb je minder tijd nodig om bij te komen. Sommige sporters geven zelfs aan dat XXL Nutrition Turkesterone de nachtrust positief beïnvloedt.

500 mg Turkesterone: voel verschil na 1 week!

Hoewel het werkelijke effect van Turkesterone supplementen afhangt van je huidige sportschema en de hoeveelheid die je gebruikt, geven sommige sporters aan dat zij dankzij de hoge concentratie al binnen een week effect voelen. Hardere en strakkere spieren, waardoor vetverbranding gestimuleerd wordt. Zo streef je met XXL Nutrition Turkesterone naar een lager vetpercentage en een hogere spiermassa binnen korte tijd.

Let op!

Er zijn tal van Turkesterone aanbieders op de markt die zo weinig Turkesterone toevoegen aan de supplementen, dat je er niet het gewenste effect mee bereikt. Bij goede Turkesterone supplementen wordt het extract gewonnen uit Ajuga Turkestanica planten, omdat die een hoge concentratie Turkesterone hebben. Een concentratie van 10%, zoals bij deze XXL Nutrition capsules, is gestandaardiseerd en aanbevolen om doelen te bereiken.

Voordelen

  • 500 mg Ajuga Turkestanica extract
  • Waarvan 50 mg Turkesterone per capsule
  • Behalve capsule geen extra ingrediënten
  • Snellere spiergroei, al na 1 week
  • Bevordert herstel na een workout
  • 60 Veggiecaps, veilig in gebruik

Dosering

We adviseren een dagelijkse dosering van 1 tot 3 capsules die je tijdens of vlak na de maaltijd inneemt. Doe dit consistent en voor het beste resultaat gedurende 8 weken. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet en raadpleeg de huisarts als je ook medicijnen gebruikt. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.