Voordelen

Dé onafhankelijke en informatieve website over Turkesterone

Turkesterone is een natuurlijk extract met een veilige, anabole werking. Het wordt gewonnen uit de Ajuga Turkestanica plant en werd vroeger in de Oosterse wereld al gebruikt als geneesmiddel. Tegenwoordig worden Turkesterone supplementen vooral gebruikt door bodybuilders, als veilig alternatief voor synthetische anabolen. Grow those muscles fast met Turkesterone, we vertellen je meer over de voordelen voor jou als sporter!

1. Sneller spiermassa opbouwen

Je pusht tientallen kilo’s, wisselt netjes je leg day af met een upper body training en doet er alles aan om zo snel mogelijk breder te worden, maar het resultaat gaat wat jou betreft niet snel genoeg. Herkenbaar? Doe je iets fout? Nee, maar er is wel iets dat je ‘beter’ kunt doen om sneller je doelen te behalen. Namelijk je eiwitrijke voedingsschema aanvullen met Turkesterone supplementen (Ajuga Turkestanica supplementen).

2. Verbetert prestaties tijdens training

Niet alleen je lichaam maakt door Ajuga Turkestanica een snellere groei door, maar de supplementen helpen ook bij het verbeteren van je trainingsprestaties. Dat komt omdat je glycogeenvoorraden verhoogd worden, waardoor je spieren minder snel vermoeid worden.

3. Geen agressieve bijwerkingen bij dit natuurlijke product

Turkesterone is een ecdysteroïde, een soort natuurlijke steroïde-achtige stof. Het zit in de Ajuga Turkestanica plant, maar ook in bepaalde soorten voeding zoals spinazie. Het is een natuurlijk extract met veel positieve bijwerkingen. Het stimuleert namelijk de aanmaak van proteïnes in het hart, de lever en de nieren. Dit zorgt voor een sterker lichaam.

4. Eenvoudig in te nemen als voedingssupplement

Je zal veel spinazie moeten eten om voldoende Turkesterone binnen te krijgen en er super breed van te worden. Gelukkig is Turkesterone tegenwoordig in capsules en poeder verkrijgbaar. Dit is geconcentreerd, waardoor je een hogere dosis binnenkrijgt. Veilig uiteraard, en met snelle werking. Na enkele weken kun je al verschil zien in je body massa. Een sterkere bouw, dikkere spieren. Poeder kun je bovendien simpelweg door de yoghurt mensen of door water of fruitsap mixen.

5. Positieve bijwerkingen zijn aangetoond in studies

Er zijn tal van studies gedaan naar Ajuga Turkestanica en Turkesterone, wel voornamelijk aan de hand van dierstudies en in vitro-studies. Het aantal humane studies neemt toe en wij verwachten dat er op korte termijn veel onderzoeken gepubliceerd gaan worden. Tot nu toe zijn er al meerdere gunstige effecten gevonden, onder meer verlaging van de bloedglucosewaarden, waardoor de kans op diabetes afneemt. Tevens levert het een positieve bijdrage aan de werking van de lever en het darmkanaal. Negatieve bijwerkingen zijn zover ons bekend niet waargenomen.

6. Veiliger dan anabole steroïden

Mogelijk heb je wel eens overwogen om anabole steroïden te nemen om de aanmaak van je spieren te stimuleren. Dat idee kun je nu in ieder geval volledig van de baan schuiven, want Ajuga Turkestanica is een veel beter alternatief. Het werkt op natuurlijke basis, waardoor je geen risico loopt op gevaarlijke én vervelende bijwerkingen van synthetische anabolen. Hierbij kun je denken aan schade aan de lever, een uit verhouding groeiend lichaam bij vrouwen of enorme borstgroei bij mannen. Bovendien is het supplement Turkesterone perfect voor bodybuilders, want hiermee slaag je met lof voor de drug test.

Turkesterone proberen?

Wil je graag op een gezonde manier breder worden en overweeg je om Ajuga Turkestanica supplementen te kopen? Op Turkesterone.nl bieden we je een overzicht van verschillende aanbieders, zodat jij zelf kunt vergelijken welk innameschema het beste bij je past.