Turkesterone reviews

Dé onafhankelijke en informatieve website over Turkesterone

Turkesterone reviews

Turkesterone: een beetje moeilijk om uit te spreken, maar je kunt er niet omheen. Dit voedingssupplement is de laatste tijd ongekend populair aan het worden. Turkesterone komt van de Ajuga Turkestancia plant en kan je helpen om op een natuurlijke manier meer kracht te krijgen en spiergroei te stimuleren.

 

Werkt Turkesterone echt?

Misschien zit je er zelf ook wel aan te denken om Turkesterone te gaan gebruiken. Betere sportprestaties, meer spiermassa en kracht, dat wil toch iedereen wel? Maar is dat niet wat te mooi om waar te zijn? Bekijk onderstaande Turkesterone reviews en vorm je eigen oordeel.

 

Turkesterone reviews op YouTube

Voor het populaire YouTube kanaal ‘Reviews Bros’ testte Aaron Turkesteron capsules van German Pharma. Zijn Turkesterone review is verdeeld over twee delen.

Deel 1:
https://www.youtube.com/watch?v=xLeT506WMhw

De resultaten die hij behaald heeft met één maand Turkesterone?

  • 9 pond aangekomen in één maand
  • Spiermassa toegenomen
  • Spiergrootte toegenomen
  • Spiermassa bleef op peil zelfs tijdens lage calorie inname

“Ik heb het gevoel dat mijn kracht in de sportschool is toegenomen. Het voelt geweldig. Dit keer ben ik maar 10 pond aangekomen. Ik denk dat het (Turkesterone) net zo effectief of nog effectiever is dan ecdysterone.”

Deel 2 is opgenomen nadat Aaron twee maanden lang Turkesterone heeft gebruikt:

https://www.youtube.com/watch?v=MDCPcAlnsiA&t=1s

In deel 2 legt Aaron uit dat hij tijdens de tweede maand van Turkesterone gebruik evenveel calorieën innam als verbrandde. Ondanks dat is hij in deze maand toch twee pond aangekomen.

Aaron vermoedt dat dit komt omdat Turkesterone hem heeft geholpen om spiermassa te behouden terwijl hij gewicht in water verloren is. Uiteindelijk zegt Aaron dat hij Turkesterone “volledig aanraadt”.

 

Andere Turkesterone reviews

In Nederland wordt Turkesterone nog niet zo heel lang verkocht en Nederlandse Turkesterone reviews zijn dan ook schaars. Echter, op de populaire supplementen website pro-hormones.com hebben veel klanten hun eerlijke review gegeven over hun ervaringen met Turkesterone. Hier hebben we een greep voor je verzameld:

Ik ben 4,5 kilo aangekomen alleen in spiermassa na slechts 1 flesje! Zou het 100% aanraden. Disclaimer: ik reageer natuurlijk extreem goed, dus wees niet teleurgesteld als je niet bizarre groei hebt met dit supplement maar IT FREAKIN WORKS!!

Artem

17 Januari 2022

Zit nu op m’n 2e cyclus na een pauze van 2 maanden sinds de eerste, 2 tabletjes in de ochtend elke dag, geen negatieve bijwerkingen.

 

  • Geeft me een constant gevoel van energie.
  • Mijn workouts zijn zeker beter sinds deze tabletjes.
  • Nog nooit PEDs genomen en zou t ook niet meer doen nu ik dit ken.
  • Placebo? Ik denk van niet als ik naar m’n fysieke resultaten kijk.
  • Zeker waard om uit te proberen.
Scott

10 Januari 2022

Bijna klaar met 30dagen op twee capsules per dag. Mijn kracht is zeker toegenomen en mijn lifts zijn hiervan het bewijs hoewel ik het grootste verschil merk in mijn hersteltijd, geen last meer van de DOMS zoals eerst zeker na leg days.

Ik was erg skeptisch maar besloot om het te proberen en tot nu toe ben ik er heel blij mee, geen bijwerkingen ook tot nu toe. Ga zeker nog een keer een cyclus doen.

Darren Sneddon

14 Maart 2021