Gym Natural Turkesterone

Dé onafhankelijke en informatieve website over Turkesterone
Turkesterone_Gymnatural_home

Gym Natural Turkesterone

N
60 capsules Turkesterone
N

450 mg Turkesterone complex per capsule

N

10% gestandaardiseerd

Dit product is ideaal als je doel is:

Wil je graag sneller je bodybuilding en fitness goals bereiken? Met Gym Natural Turkesterone Plus behaal je op een natuurlijke manier snel resultaat. Je geeft namelijk een boost aan je spieren, conditie en algehele sportprestaties.

vanaf € 21,95

Veilig en volledig vegan

Turkesterone van Gym Natural is volledig legaal en veilig in gebruik, waardoor het een goed alternatief is voor anabole steroïden. Het resultaat is vergelijkbaar en je merkt al binnen enkele weken tot een maand dat prestaties vooruit gaan. Gym Natural Turkesterone Plus is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Waarom kiezen voor Gym Natural Turkesterone Plus?

In de tijd dat Gym Natural Turkesterone ging verkopen, waren er nog weinig aanbieders op de markt. Na eigen gebruik en het lezen van onderzoeken kwamen ze er al snel achter dat het aanbod niet erg betrouwbaar was. Veel supplementen zijn namelijk 1:1 aangelengd met HBC-complex, waardoor er minder Turkesterone in het eindproduct zit.

De Turkesterone van Gym Natural brengt daar verandering in. Met 450 mg Turkesterone per formule, gestandaardiseerd op 10% en op maximaal 1:9 vermengd met HBC-complex, zijn de Gym Natural Turkesterone Plus capsules erg effectief en betrouwbaar. De samenstelling zorgt voor een goede opname in het lichaam en snel resultaat.

Wat merk je aan Turkesterone van Gym Natural? 

De hoge concentratie Turkesterone in Gym Natural capsules, stimuleert de aanmaak van eiwitten in het lichaam. Daardoor bouw je in kortere tijd meer spiermassa op. Het heeft tevens een positief effect op de conditie en prestaties, doordat de glycogeenvoorraad omhoog gaat en je spieren het langer uithouden.

Voordelen

  • 450 mg Ajuga Turkestanica extract
  • 10% gestandaardiseerd
  • 1:9 vermengd met HBC-complex
  • In het lab getest
  • 100% vegan

Gebruik en dosering

Gym Natural raadt twee capsules Gym Natural Turkesterone Plus capsules per dag aan om resultaat te behalen. Ze vullen aan met dat een aanbevolen dagelijkse hoeveelheid nog niet exact is vastgesteld. Om het aantal capsules per dag beter persoonlijk af te stemmen kun je de ervaringen van gebruikers lezen of de huisarts raadplegen.