TURK Turkesterone DMNNUTRA

Dé onafhankelijke en informatieve website over Turkesterone
TURK Turkesterone DMNNUTRA

TURK Turkesterone DMNNUTRA

N

90 Turkesterone capsules

N

400 mg Turkesterone per capsule

N

Bevordert aanmaak spiermassa

Dit product is ideaal als je doel is:

De TURK Turkesterone capsules van DMNNUTRA kunnen je helpen om in korte tijd groter en gespierder te worden. Daarnaast helpt het je spieren om sneller te herstellen na een work out, waardoor je nog meer kunt knallen.

vanaf € 29,99

Wat is Turkesterone nou precies?

Je komt de term ‘Turkesterone’ steeds vaker tegen in de fitness wereld. Maar wat is Turkesterone? Turkesterone is een ecdysteroïde. Dat wil zeggen dat het een plantaardige steroïde is. In het geval van Turkesterone wordt deze gewonnen uit de plant Ajuga Turkestanica, die al jarenlang gebruikt wordt in traditionele geneeskunde vanwege z’n helende eigenschappen. Onlangs is ontdekt dat het turkesterone extract positieve effecten heeft in het menselijk lichaam op de aanmaak van het mannelijk hormoon testosteron. En laat dat nou heel bevorderlijk zijn voor fitness fanaten die niets liever willen dan droge spiermassa opbouwen.

Hoe werken de TURK Turkesterone DMNNUTRA capsules?

Door de TURK Turkesterone capsules van DMNNUTRA in te nemen, wordt je metabolisme op meerdere manieren gestimuleerd en geactiveerd. Ook je eiwitsynthese krijgt een flinke boost. En zoals de meer ervaren groei maatjes onder ons wel weten spelen eiwitten een essentiële rol bij het opbouwen van je geliefde muscles. Al deze effecten van turkesterone tezamen zorgen ervoor dat je een stuk sneller sterker wordt en spiermassa opbouwt dan je normaal gesproken zou verwachten met hetzelfde training schema en hetzelfde dieet. En het mooiste van allemaal? Turkesterone is een volledig natuurlijk product en zorgt dus niet voor vervelende bijwerkingen, zoals anabolen.

Ervaringen met TURK Turkesterone DMNNUTRA

De laatste jaren hebben we gezien dat Turkesterone steeds populairder wordt onder fintess fanaten en bodybuilders. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer merken komen die deze capsules verkopen. Waarom zou je kiezen voor de TURK Turkesterone capsules van DMNNUTRA? Gebruikers die ervaring hebben met dit merk geven aan dat ze binnen korte tijd (een paar weken) hun lift plateau konden doorbreken, zelfs nadat ze lange tijd hebben vastgezeten. Veel gebruikers zijn vooral enthousiast over de toename van droge spiermassa en spierkracht.

Voordelen

  • Bevordert de aanmaak van spiermassa
  • Helpt bij sneller spierherstel
  • Zorgt voor een betere conditie
  • Geen ongewenste bijwerkingen.

Gebruik en dosering

We raden je aan om dagelijks 1 tot 2 capsules TURK Turkesterone DMNNUTRA te nemen. Dat komt neer op 500 tot 1000 mg per dag.