Veelgestelde vragen

De meeste gestelde vragen over Turkesterone

De meest gestelde vragen over Turkesterone

Wat zijn de voordelen van turkesterone?

Voordelen van turkesterone zijn dat de opbouw van spiermassa versneld wordt, dat de prestaties tijdens het sporten verbeteren, dat het veiliger is dan het gebruik van anabole steroïden, dat het gemakkelijk in te nemen is en dat het de resultaten op een drug test niet beïnvloed.

Is turkesterone veilig?
Turkesterone is een veilig alternatief voor gevaarlijke steroïden. Het is een natuurlijk product en 100% plantaardig. Turkesterone komt bijvoorbeeld ook voor in spinazie. Jaren geleden werd de Ajuga plant al gebruikt in de Oosterse traditionele geneeskunde en vandaag de dag wordt het ook in de westelijke wereld steeds populairder. Inname van turkesterone bevordert de spiergroei.
Wat is turkesterone?

Turkesterone is een natuurlijk en veilig extract met een anabole werking. Het extract komt van de ajuga plant. Dit is een unieke plant die steeds meer bekendheid krijgt als natuurlijke vervanger voor anabolen. Het is verkrijgbaar als supplement en bevordert de spiergroei. Turkesterone wordt daarom veel gebruikt door bodybuilders, maar ook onder gewone sporters wordt het supplement steeds populairder.

Hoe werkt turkesterone?
Turkesterone stimuleert de aanmaak van proteïnes (eiwitten) in verschillende delen van het lichaam. Dit is een natuurlijk proces dat je met turkesterone een handje kan helpen en versnellen. Met Turkesterone zorg je voor sneller herstel van de spieren na krachttraining en dus ook snellere opbouw van je spieren. Hierdoor kun je breder worden.
Wat zijn de bijwerkingen van turkesterone?
Er zijn geen schadelijke en onwenselijke bijwerkingen van turkesterone bekend. Een mogelijke bijwerking is slapeloosheid. Krachttraining zorgt namelijk voor het afbreken van stresshormonen wat mogelijk resulteert in slapeloosheid wanneer iemand bijvoorbeeld in de avond sport. Heb je geen last van slapeloosheid zonder gebruik van het supplement bij krachttraining in de avond en wel wanneer je turkesterone gebruikt? Stop dan (tijdelijk) met het gebruik van turkesterone.
Hoe neem je turkesterone?
Turkesterone is zowel verkrijgbaar in capsulevorm als in poedervorm. Je kunt het poeder door bijvoorbeeld water, fruitsap, yoghurt of kwark mixen. Dit is vergelijkbaar met hoe je een eiwit shake neemt. De capsules meng je niet met ander voedsel maar neem je gedurende een bepaalde periode dagelijks in. Je kunt in de bijsluiter het innameschema vinden met de aanbevolen hoeveelheden
Waar kan ik turkesterone kopen?
Turkesterone is te koop bij verschillende aanbieders van sport supplementen. Het supplement is te krijgen bij de grote sportvoeding leveranciers zoals bodyandfit.com en myprotein.com, maar ook op bol.com. Alle aanbieders van Turkesterone staan hier op een rijtje.
Is turkesterone legaal?
Turkesterone is legaal. Het is een 100% natuurlijk product dat gewonnen wordt uit de Ajuga plant en werd jaren geleden al gebruikt in de Oosterse traditionele geneeskunde. Turkesterone is ook in bepaalde voedingsmiddelen, zoals spinazie, te vinden. Het komt, in tegenstelling tot anabole steroïden, volledig door een drug test heen. Wetenschappelijk onderzoek heeft geen schadelijke effecten van het gebruik van turkesterone gevonden.
Hoelang duurt het voordat je het effect van turkesterone ziet?

De meeste gebruikers zien binnen 2 tot 4 weken resultaat bij consistent gebruik. Dit kan uiteraard per persoon verschillen en is afhankelijk van de intensiteit en de frequentie van de training. Turkesterone bevordert spiergroei maar dit geldt altijd in combinatie met goede voeding en frequente krachttraining.

Hoe wordt turkesterone gemaakt?
Turkesterone wordt gewonnen uit de Ajuga Turkestanica plant. Het is een ecdysteroïde, een natuurlijke sterool met anabole werking. Dit komt ook voor in voedingsmiddelen zoals in spinazie. De Ajuga Turkestanica plant is nauw verwant aan een muntplant, die groeit in Klein-Azië. Vroeger werd die vooral gebruikt om de genezende werking, maar tegenwoordig zijn is het supplementen vooral populair onder sporters.
Zijn de effecten van turkesterone blijvend?
Over het algemeen gebruiken sporters turkesterone tussen de 8 en 12 weken. Effecten van het supplement gelden voor de meeste gebruikers voor de lange termijn. De meeste gebruikers van turkesterone zien, bij consistent gebruik, binnen 2 tot 4 weken resultaat. Dit verschilt per persoon. Het supplement is voor onbepaalde tijd veilig te gebruiken omdat het geen androgeen product is.
Hoe smaakt turkesterone?

De smaak van turkesterone is vergelijkbaar met andere sportvoeding. De meeste gebruikers vinden de smaak niet lekker. Turkesterone poeder kun je mixen met bijvoorbeeld fruitsap, yoghurt of kwark. Hierdoor smaakt het poeder voornamelijk naar het voedsel waar je het doorheen mengt

Wordt turkesterone gedetecteerd door drugs testen?
Turkesterone heeft, in tegenstelling tot anabole steroïden, geen invloed op de drug test. Het supplement is 100% plantaardig en natuurlijk. Het supplement is ook in lagere waardes terug te vinden in voedingsmiddelen zoals spinazie. Turkesterone is daarom perfect voor bodybuilders maar ook voor gewone sporters.
Is turkesterone dodelijk?
Turkesterone is niet dodelijk. Het supplement is volledig veilig te gebruiken en werd jaren geleden al gebruikt in de traditionele Oosterse geneeskunde. Wel raden wij aan om niet meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te nemen.
Zorgt turkesterone voor acne?
Turkesterone zorgt niet voor acne. Dit komt omdat turkesterone, in tegenstelling tot anabole steroïden, de androgeenreceptoren in uw hersenen niet activeren. Steroïden zorgen ervoor dat je talgklieren meer olie aanmaken wat acne veroorzaakt. Dit is niet het geval bij turkesterone omdat het een op planten gebaseerde supplement is die zich niet bindt aan de androgeenreceptoren.
Veroorzaakt turkesterone haar verlies?
Turkesterone veroorzaakt op geen enkele manier haarverlies. Van anabole steroïden is bekend dat het gebruik ervan mogelijk zorgt voor een hoger niveau dihydrotestosteron. Dit hormoon beïnvloedt haarverlies. Turkesterone is echter een op planten gebaseerd supplement en heeft, voor zover bekend, geen effect op haarverlies.
Voor wie is turkesterone geschikt?
Turkesterone wordt vaak gebruikt door bodybuilders, omdat ze een positieve boost geven aan het lichaam, maar het supplement is geschikt voor iedereen die sneller breed wil worden en de resultaten van krachttraining sneller wil zien. Ook de ‘gewone’ sporter kan dus prima gebruik maken van turkesterone poeder of capsules.
Hoeveel turkesterone wordt aanbevolen?

De meeste aanbieders van turkesterone bevelen een dosis van 250-500 gram per dag aan verdeeld over 2 dosissen. We raden altijd aan om de richtlijnen uit de bijsluiter aan te houden.

Wat zit er in turkesterone?

Turkesterone is een natuurlijk voedingsupplement gemaakt van de Ajuga Turkestanice plant. Dit voedingssupplement zit ook bijvoorbeeld in spinazie en is een natuurlijk product. Het extract in de turkesterone poeder of capsules is versterkt. Kijk op de verpakking van de poeder of capsules die je aanschaft voor de ingrediëntenlijst. 

Hoe snel werkt turkesterone?

Hoe snel turkesterone werkt is afhankelijk van verschillende factoren. Dit verschilt dus per persoon. De werking is bijvoorbeeld afhankelijk van de intensiteit van de training die je uitvoert en van de frequentie. Over het algemeen zien gebruikers van turkersterone binnen 2 tot 4 weken resultaat bij consistent gebruik. 

Hoeveel turkesterone moet ik nemen?

De hoeveelheid turkesterone die jij het beste kunt nemen is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan lichaamsgewicht en type training. De meeste aanbieders van turkesterone bevelen een dosis van 250-500 gram per dag aan. Dit kan verdeeld worden over 2 doses. Houd altijd de bijsluiter aan voor de meest accurate informatie. 

Wat is de beste tijd voor het innemen van turkesterone?

Het maakt voor de werking van turkesterone niet uit wanneer je het neemt. Turkesterone kun je nemen op de momenten dat jij wilt. Wij raden aan om het supplement dagelijks op hetzelfde moment te nemen om het routine te maken voor jezelf. 

Moet ik turkesterone voor het sporten nemen?

Het maakt voor de werking niet uit wanneer je Turkesterone inneemt. Veel mensen nemen het voedingssupplement direct na de krachttraining, maar er is geen wetenschappelijk bewijs dat dit beter werkt dan op andere momenten. Wij raden aan om een vast moment te kiezen waarop je het supplement neemt. Zo creëer je routine voor jezelf. 

Moet ik turkesterone met het ontbijten nemen?

Je hoeft turkesterone niet voor het ontbijt te nemen. Dit kan uiteraard wel. Voor de werking maakt het moment van innemen niet uit. Neem het supplement dus dagelijks op een moment dat jou uitkomt. Wil je een routine creëeren voor jezelf? Neem dan iedere dag op hetzelfde moment turkesterone. Dan vergeet je het ook minder snel! 

Kan je turkesterone gebruiken op een lege maag?

Je kunt turkesterone gewoon nemen op een lege maag. Het moment van inname heeft geen invloed op de werking van het supplement. Sommige mensen hebben – net als bij het nemen van andere supplementen op een lege maag – last van misselijkheid. Heb jij er last van? Neem het supplement dan simpel na het ontbijt.