PurityLabs Turkesterone

Dé onafhankelijke en informatieve website over Turkesterone

PurityLabs Turkesterone

N

2 x 60 capsules

N

500 mg Turkesterone complex per capsule

N

20% gestandaardiseerd

Dit product is ideaal als je doel is:

Is het jouw goal om fysieke doelen te bereiken en persoonlijke fitness records te verbreken? Met PurityLabs Turkesterone voel je je na een maand al groter en sterker. Je gebruikt deze natuurlijke Turkesterone capsules als veilig alternatief van synthetische muscle builders.

vanaf € 29,95

Sneller fysieke doelen bereiken met Turkesterone van PurityLabs

Turkesterone is bekend onder bodybuilders en wordt ook steeds vaker gebruikt door iedereen die op een veilige en effectieve manier meer spieren wil kweken. Met de capsules van PurityLabs ga je voor de meest geconcentreerde capsules die jou helpen je doelen te bereiken. Ga voor die extra gains met dit natuurlijke product.

Waarom kiezen voor PurityLabs Turkesterone? 

Turkesterone van PurityLabs is populair door de revolutionaire formule waarmee je snel resultaat behaalt en persoonlijke records verbreekt. Het bevat namelijk een hoge dosis aan Ajuga Turkestanica extract per capsule, liefst 500 mg. Dat niet alleen, want het is gestandaardiseerd tot 20%. Dit behoort tot de hoogste doseringen Turkesterone capsules in de Benelux. Ideaal als je snel resultaat wilt behalen.

De beste Turkesterone van PurityLabs

PurityLabs Turkesterone wordt door verschillende gebruikers en fitnesssites benoemd als beste op de markt. Verschillende pack deals zijn mogelijk. Wil je dus voordelig Turkesterone kopen? Bestel dan bijvoorbeeld een 4 pack of 2 pack. Iedere pot van bevat liefst 60 capsules. Je kunt dit supplement onbeperkt blijven gebruiken.

Volledig halal & vegan, vrij van zware metalen en chemicaliën

De Turkesterone supplementen van PurityLabs worden in een laboratorium getest op kwaliteit en veiligheid. Je kunt deze capsules veilig en legaal gebruiken als effectief alternatief van synthetische steroïden. PurityLabs Turkesterone capsules zijn 100% natuurlijk, en zijn tevens volledig halal & vegan.

Voordelen

  • 500 mg Ajuga Turkestanica extract
  • 20% gestandaardiseerd (hoog!)
  • Extra voordelig door pack deals
  • Getest in een laboratorium
  • 100% halal en vegan

Gebruik en dosering

Neem één tot twee capsules PurityLabs Turkesterone per dag, bij voorkeur gedurende de maaltijd. Dit kun je onbeperkt doen (geen bijwerkingen). Binnen één maand merken de meeste gebruikers het verschil en maken zij sneller progressie. 

Bij zwangerschap, borstvoeding, het nemen van medicijnen of twijfels, raden we aan de huisarts om advies te vragen over het gebruik en de dosering.