Dark Labs Turkesterone

Dé onafhankelijke en informatieve website over Turkesterone
dark labs turkesterone

Dark Labs Turkesterone

N

60 Turkesterone capsules

N

500 mg Turkesterone

N

Bevordert testosteron aanmaak

Dit product is ideaal als je doel is:

Dark Labs Turkesterone capsules helpen je om meer droge spiermassa op te bouwen, je kracht te bevorderen en zelfs je immuunsysteem een boost te geven.

vanaf € 29,99

De natuurlijke spiermassa booster: Turkesterone!

Heb je al gehoord van de laatste trend op het gebied van sport supplementen: Turkesterone? Dit is een natuurlijke, plantaardige steroïde die wordt gewonnen uit de Ajuga Turkestanica plant. Al jarenlang wordt deze plant gebruikt voor z’n geneeskrachtige werkingen en sinds kort worden er capsules van gemaakt vanwege de effecten die het heeft op spiergroei. Turkesterone bevordert namelijk de aanmaak van mannelijke hormonen zoals testosteron, waardoor je zal merken dat je sneller dan gedacht je fitness doelen zal bereiken.

Turkesterone: een wondermiddel?

Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat Turkesterone een aantal geweldige effecten heeft op je lichaam en dat allemaal zonder de vervelende bijwerkingen die je bijvoorbeeld ziet bij anabolen. Een van de effecten van turkesterone is dat het je stress hormoon (cortisol) verlaagt. De aanmaak van testosteron gaat hierdoor juist weer omhoog en dat leidt weer tot grotere spierkracht en meer spiermassa. En het beste nieuws? Turkesterone is zelf GEEN hormoon, waardoor het veilig is om te nemen en positieve effecten veroorzaakt zonder nare bijwerkingen.

Wat zijn de ervaringen met Dark Labs Turkesterone?

Veel fitness experts zijn het erover eens dat de capsules van Dark Labs Turkesterone de beste zijn op de markt. Dark Labs staat erom bekend dat ze ongelooflijk krachtige producten maken en het merk heeft een reputatie van krachtpatser in de supplementen wereld. Eerdere supplementen die door Dark Labs zijn uitgebracht zijn wereldwijd al erg goed ontvangen en zeer populair. Turkesterone is een nieuwer product, maar ook hiervan zijn de eerste geluiden erg positief. Dark Labs heeft zelfs met een ‘certificate of analysis’ aangetoond dat de capsules gestandaardiseerd zijn op 9,78% Turkesterone, rechtstreeks uit Oezbekistan.

Voordelen

  • Snellere aanmaak van droge spiermassa
  • Verbeter je spierkracht
  • Geeft je immuniteit een boost
  • Bevordert cortisol (anti-stress hormoon) aanmaak

Gebruik en dosering

Het is aan te raden om twee keer per dag 1 capsule Dark Labs Turkesterone te nemen. Op de website van Dark Labs wordt daarnaast nog aangeraden om de capsules 4 weken wel en daarna 4 weken niet te gebruiken voor het beste resultaat en dit (natuurlijk) te combineren met een goed voedingspatroon, training en goede slaap.