Gistix Labs Turkesterone

Dé onafhankelijke en informatieve website over Turkesterone
gistix lab turkesterone

Gistix Labs Turkesterone

N

60 Turkesterone capsules

N

500 mg Turkesterone per capsule

N

Stimuleert spieraanmaak

Dit product is ideaal als je doel is:

Je droge spiermassa snel laten toenemen en daarbij een hoger energieniveau behalen en meer spierkracht.

vanaf € 29,99

Waarom is Turkesterone zo’n hype?

Als je een beetje bekend bent met fitness supplementen, dan heb je vast al eens van Turkesterone gehoord. Sinds 2021 is de wereldwijde interesse in Turkesterone supplementen ongelooflijk toegenomen. En dat heeft een goede reden! Turkesterond is namelijk een natuurlijke, plantaardige steroïde, waarvan is aangetoond dat het helpt om spiergroei te bevorderen. Misschien ben je een beetje huiverig voor het gebruiken van middelen om grotere spieren mee te krijgen. Maar bij Turkesterone hoef je je geen zorgen te maken. Gezien dit een natuurlijk product is, dat wordt gewonnen uit de Ajuga Turkestanica plant, geeft het niet de vervelende bijwerkingen die je ziet bij anabolen.

Hoe kies je de juiste Turkesterone supplementen?

Gezien er de laatste jaren zo veel vraag is naar turkesterone, is het niet zo gek dat er steeds meer merken komen die deze supplementen aanbieden. Maar ja: welke turkesterone supplementen zijn het beste? Dat hangt af van meerdere factoren. Kijk hierbij naar het percentage Ajuga Turkestanica Extract in de capsules. Doorgaans staat dit vast op 10%, wat ook het geval is bij de Gistix Labs Turkesterone capsules. In de meeste gevallen bevatten de capsules 500 mg Turkesterone. Dat komt in totaal dus neer op 50 mg Turkesterone per capsule, wat een goede hoeveelheid is. Dit zie je ook terug in de capsules van Gistix Labs Turkesterone.

Gistix Labs Turkesterone ervaringen

Wij kunnen de capsules van Gistix Labs Turkesterone zeker aanbevelen. De reviews over dit merk zijn ook erg positief. Zo zegt Susu: “Dit product is geweldig. Ik zag serieuze gains binnen 4 weken. Ik kon geen gains krijgen in zowel spieren als kracht en zat op een plateau. Dankzij turk kwam ik daaruit. Ik moest wel de hoge dosering aanhouden en het door de dag heen innemen en combineren met beta-ecdysterone. Je zal tevreden zijn. Ook geen bijwerkingen voor mij.” Devan B. zegt: “Goede waarde en kwaliteit. In de eerste week voelde ik de effecten al. Geef het een paar dagen op de aanbevolen dosering en neem dan minder of meer afhankelijk van hoe je je voelt.”

Voordelen

  • Snellere spieraanmaak
  • Hoger energieniveau
  • Sneller herstel van je spieren
  • Zonder nare bijwerkingen

Gebruik en dosering

We adviseren je om als dagelijkse dosering 1 tot 2 capsules Gistix Labs Turkesterone aan te houden. Dat komt neer op 500 tot 1000 mg Turkesterone per dag.