Apex Nutrition Turkesterone 2.0

Dé onafhankelijke en informatieve website over Turkesterone
apex nutrition turkesterone 2

Apex Nutrition Turkesterone 2.0

N

90 capsules Turkesterone

N

400mg Turkesterone complex per capsule

N

In het lab getest

Dit product is ideaal als je doel is:

Wil je meer spiermassa of een perfect gevormd, strak lichaam? Dit product is een aanvulling op jouw training en ondersteunt de opbouw en instandhouding van spiermassa.

vanaf € 39,95

Vegan supplement

Turkesterone van Apex Nutrition is een vegan plantenextract van de plant ‘Ajuga Turkestanica’. Verlaag gemakkelijk je vetpercentage en kom spier aan met slechts een paar capsules per dag!

Geen bijwerkingen

Turkesterone van Apex Nutrition is geheel vrij van bijwerkingen. Turkesterone verhoogd namelijk de eiwitsynthese door de astrogen receptoren in je spieren te activeren. Dit gebeurd ZONDER verhoging van Testosteron of ander hormonen. Zodoende is Turkesterone vrij van bijwerkingen!

Waarom kiezen voor Apex Nutrition?

Doormiddel van een uniek complex is de Turkesterone van Apex Nutrition het meest absorberende en effectieve Turkesterone op de markt. Het plantenextract heeft namelijk de eigenschap om niet op te lossen in water. Hierdoor is de opneembaarheid in het lichaam zeer laag. Door Turkesterone te complexeren met Amberkick is deze 100% oplosbaar in water en wordt de opneembaarheid verdubbelt!

Naast Amberkick is het product gecomplexeerd met Leucine om zodoende de eiwitsynthese verder te verhogen doormiddel van een proces genaamd synergie.

Let op!

Helaas zijn er veel aanbieders op de markt die onrealistische en ongeloofwaardige turkesterone extracten aanbieden. Vaak zullen deze extracten slechts een 2% puurheid hebben wanneer deze uit andere landen dan Oezbekistan geïmporteerd worden. De puurste Turkesterone komt altijd uit Oezbekistan. Dit komt omdat alleen daar de AJuga Turkestanica plant het juiste klimaat heeft om te groeien. De Ajuga Turkestanica is de plant met het hoogste concentraat Turkesterone ter wereld. Het extract is maximaal 10% standardized.

Vraag bij twijfel altijd om een onafhankelijk HPLC (High-performance liquid chromatography) testrapport, dit is de meest betrouwbare methode om de puurheid te testen.

Bij Apex Nutrition wordt elke batch HPLC getest door een onafhankelijk lab!

Voordelen

  • 10% standardized Turkesterone
  • Super absorberend extract
  • Werking verdubbeld door synergie
  • Leucine toegevoegd
  • Direct uit Oezbekistan
  • Meer spiergroei
  • Sneller herstel

Dosering

Wij adviseren een dagelijkse dosering van 2 tot 4 capsules verspreid over de dag. Neem per keer één capsule tijdens de maaltijd in. Voor een goed resultaat adviseren wij dit product 8 weken consistent te nemen.